Timp de câteva luni, Dan Masca, consilier local și liderul Partidului Oamanilor Liberi din Mureș, a încercat sa afle câți bani a încasat artista, dar s-a lovit de un zid de tăcere și amenințări, scrie ZiardeCluj.ro. 


Printre cei care nu au vrut să ofere transparență se află și Cătălin Măruță, soțul Andrei. Totuși, el a fost făcut public ieri de către consilierul local, care notează pe pagină de Facebook că de banii ăștia, adică de 10 000 de euro. „Acum ceva luni am cerut să mi se comunice cît a costat cântarea Andrei and band, cântare facturată de firma condusă de soțul Andrei, Măruță. Familia Măruță comunică primăriei tirgumuresene că ei nu sunt de acord să mi se comunice.


Procesul este în desfășurare, dar între timp am ajuns să văd unul din contracte și mizeria găștii vesele din primăria pnl-udmr-psd și a cântareților ce fac milioane din bani publici, dar în același timp unii fac pe marii activiști civici…

Ca idee, dotarea laboratorului de robotică din Colegiul Papiu din surse private, via Fondul Științescu a fost de 45000 lei.
Adică cât o cântare a Andrei de minim 40 minute.

De ziua femeii se puteau dota vreo 4 laboratoare de banii risipiți, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi și profesori”, spune Masca.


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Timp de câteva luni, Dan Masca, consilier local și liderul Partidului Oamanilor Liberi din Mureș, a încercat sa afle câți bani a încasat artista, dar s-a lovit de un zid de tăcere și amenințări, scrie ZiardeCluj.ro.  Printre cei care nu au vrut să ofere transparență se află și Cătălin Măruță,...

Preluat de la EVZ