O femeie de 30 de ani și fiul ei de 12 ani au ajuns, aseară, la spital, după ce au fost loviți pe un trotuar din localitatea Florești, județul Cluj, de o mașină. Mașina care a intrat în cele două persoane fusese lovită de un alt autoturism, care a făcut o manevră de întoarcere.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că o femeie și fiul ei au fost loviți pe un trotuar din localitatea Florești de către o mașină, în tim ce așteptau autobuzul.

Potrivit lui Andrei Biriș, cei doi au ajuns la spital, starea femeii fiind extrem de gravă.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Cluj au declarat că un șofer în vârstă de 59 de ani din Florești a făcut o manevră de întoarcere și a lovit o mașină, care, la rândul ei, a ricoșat în cele două persoane.

Polițiștii coninuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Sursă foto/video: ochiulclujean.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-o-femeie-de-30-de-ani-si-fiul-ei-spulberati-de-o-masina-in-timp-ce-asteptau-autobuzul-video-45562.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-o-femeie-de-30-de-ani-si-fiul-ei-spulberati-de-o-masina-in-timp-ce-asteptau-autobuzul-video-45562-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv