Un accident cumplit a avut loc, în această dimineață, pe E81, la câțiva kilometri de Râmnicu Vâlcea. Un autoturism BMW care circula cu viteză foarte mare pe șoseaua udă a intrat pe contrasens și a lovit frontal un TIR, ambele vehicule ieșind de pe carosabil.

În urma impactului foarte puternic, autoturismul a luat foc, șoferul fiind prins în mașină.

Accidentul a avut în zona localității Malu Vârtop, la câțiva kilometri de Râmnicu Vâlcea. Potrivit voceavalvii.ro, un autoturism BMW care circula cu viteză a intrat pe contrasens și a lovit frontal un TIR. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iarr șoferul de 31 de ani a murit ars de viu.  În dreapta autoturismului mai era un bărbat, originar din Muereasca. Din primele informații, acesta este în stare gravă la spital. Șoferul autoutilitarei nu a fost rănit. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-cumplit-un-tanar-a-ars-de-viu-dupa-a-intrat-cu-bmw-ul-intr-un-tir-foto-45558.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-cumplit-un-tanar-a-ars-de-viu-dupa-a-intrat-cu-bmw-ul-intr-un-tir-foto-45558-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv