În vârstă de 82 de ani, a fost acuzat pe parcursul ultimelor decenii de jafuri şi asasinate. Mafiotul, ordonat subalternilor să arunce în aer maşina unui bărbat ce i-a tăiat calea în trafic. În faţa acestei acuzaţii, Asaro a pledat vinovat, fiind condamnat la opt ani de închisoare.


Potrivit presei americane, Asaro a furat în mai multe milioane de dolari și a supravegheat deturnarea de mărfuri de pe Aeroportul Internațional John F. Kennedy. În 1995, a fost condamnat pentru corupție la cinci ani de închisoare dar nu i-a executat.


Pe parcursul proceselor sale, procurorii au susținut că Asaro a fost implicat în crimă și jaf în numele mafiei. De asemenea, au susținut că a ajutat la planificarea listei Heath Lufthansa din 1978 de la Aeroportul Internațional Kennedy. Vărul lui Asaro, Gaspare Valenti , și fostul șef al lui Bonanno, Salvatore Vitale, au depus mărturie împotriva lui. Valenti  care a fost de acord să devină informator, a purtat mereu aparatură de înregistrat pe el,  realizând sute de ore de conversații cu Asaro și cu alți mafioți din familia Bonanno.

În noiembrie 2015 Asaro a fost găsit nevinovat  faţă de toate acuzaţiile care i se aduceau,  de către un juriu, după un proces de trei săptămâni. Avocații apărării lui Asaro au reușit să discrediteze martorii împotriva clientului lor, numindu-i “șobolani profesioniști” care au depus mărturie în schimbul  banilor guvernamentali. Dar, pe Pe 20 iunie 2017, Asaro a fost găsit vinovat şi aşa cum anunţă presa americană va face pentru prima dată închisoare.


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
În vârstă de 82 de ani, a fost acuzat pe parcursul ultimelor decenii de jafuri şi asasinate. Mafiotul, ordonat subalternilor să arunce în aer maşina unui bărbat ce i-a tăiat calea în trafic. În faţa acestei acuzaţii, Asaro a pledat vinovat, fiind condamnat la opt ani de închisoare. Potrivit presei...

Preluat de la EVZ