Guvernul maghiar a anunțat că a lansat licitația  publică pentru acordarea contractului de construire a unui nou segment al Autostrăzii M44, care va face legătura între Autostrada M5 şi localitatea Békéscsaba, situată în apropierea frontierei cu România, la Vărșand, județul Arad.


Porțiunea de autostradă va avea 10 kilometri, și va face legătura între localităţile Lakitelek şi Tiszakurt, urmând să includă și un pod cu lungimea de 556 de metri peste Râul Tisa, informează Agenzia Nova şi site-ul de profil Worldhighways.com.


Potrivit publicaţiei Hungarian Times, licitaţia publică pentru acordarea contractului de construire a acestui tronson al Autostrăzii M44 a fost deja lansată.

Segmentul Lakitelek-Tiszakurt este parte a proiectului Autostrăzii M44, care face legătura între Autostrada M5, din zona Kecskemet (aflată la 90 de kilometri sud-est de Budapesta) spre Bekescsaba.


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Guvernul maghiar a anunțat că a lansat licitația  publică pentru acordarea contractului de construire a unui nou segment al Autostrăzii M44, care va face legătura între Autostrada M5 şi localitatea Békéscsaba, situată în apropierea frontierei cu România, la Vărșand, județul Arad. Porțiunea de autostradă va avea 10 kilometri, și va...

Preluat de la EVZ