„Am trista datorie de a vă spune că 12 locuitori ai New Yorkului au murit, inclusiv un copil de un an”, a declarat primarul care s-a deplasat imediat la locul tragediei, conform Agerpres. „Riscăm să mai pierdem oameni”, a subliniat Bill de Blasio în cursul unui briefing de presă, adăugând că patru persoane au fost grav rănite. 


Incendiul – ţinut în prezent sub control – a izbucnit la parterul clădirii din cărămizi, cum există sute la New York, în jurul orelor 19.00 (00.00 GMT), după care s-a propagat spre etajul al doilea, potrivit unor responsabili. 


Cauzele incendiului urmează să fie stabilite.Primarul a mai precizat că vârsta victimelor este între unu şi 50 de ani. 

O şcoală aflată în apropiere a fost transformată în centru de primire de urgenţă pentru locuitorii imobilului, în timp ce temperatura la New York, sub un ger polar, este de minus 10 grade Celsius.


rootstireaActualitate/Esential
„Am trista datorie de a vă spune că 12 locuitori ai New Yorkului au murit, inclusiv un copil de un an”, a declarat primarul care s-a deplasat imediat la locul tragediei, conform Agerpres. „Riscăm să mai pierdem oameni”, a subliniat Bill de Blasio în cursul unui briefing de presă,...

Preluat de la EVZ