Catrinel Sandu a scris că va rămâne în relații bune cu fostul ei soț și că vor face tot posibilul pentru creșterea și educarea fetelor lor:


„Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din viaţa mea.

După separarea de mai bine de un an de zile, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă.Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări!”, a scris Catrinel Sandu pe Instagram.

Catrinel spunea în vara acestui an, la o emisiune Tv despre dificultățile cu care se confruntă în Statele Unite, precizând că i-a fost foarte greu să renunțe la carieră și să-și urmeze soțul în altă țară.

”Am noroc că mă ascultă (copiii) şi mă ajută foarte mult, dar am şi eu momente în care îmi vine să ţip, să urlu! Dacă aş fi în România, aş suna-o pe mama şi as zice: «Mâine ţi le aduc, stai cu ele o zi!» (…) Totul se plătește acolo, și aerul pe care îl respiri! Tot mai bine acasă! Eu, după 10 ani de zile, îți spun, mi-ar fi greu să mă întorc, dar mi-aș dori câteodată să mă intorc. E greu! Străinătatea e grea!” spunea Catrinel Sandu.

“A fost foarte greu, extrem de greu. Dacă m-aş întoarce în timp, nu ştiu dacă aş mai face exact aceleaşi lucruri pe care le-am făcut atunci”, a mai spus vedeta

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Catrinel Sandu a scris că va rămâne în relații bune cu fostul ei soț și că vor face tot posibilul pentru creșterea și educarea fetelor lor: „Fiecare sfârşit de an este o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru este mai mult de atât. Este încheierea unui capitol important din...

Preluat de la EVZ