Mașina polițistului Tudor Mureşan, care era parcată e o stradă din Târgu Mureș a ars ca o torță. Focul a izbucnit după miezul nopții. Câțiva martori au sunat la 112, însă până la sosirea echipelor deintervenție, mașina s-a făcut scrum, potrivit B1.ro.


„Primele ipoteze de lucru conduc la ideea că autoturismul nu a luat foc accidental, de aici mai departe putem să tragem niște concluzii. Polițistul a fost amenințat în diferite rânduri cu privire la faptul că ”o să te dezbrăcăm, o să te schimbăm, o să avem noi grijă de tine”, dar și-a văzut de treabă și și-a făcut datoria”, a declarat Florin Vâlnei, preşedinte Sed Lex.


Tudor Mureşan este polițistul care, în urmă cu câteva luni, l-a reţinut pe cunoscutul chirurg Benedek Imre, în urma unui scandal în plină stradă.

Fostul șef al Secției de Cardiologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş a fost acuzat că r fi împins un poliţist rutier. Medicul fusese prins în trafic cu asigurarea auto expirată.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Mașina polițistului Tudor Mureşan, care era parcată e o stradă din Târgu Mureș a ars ca o torță. Focul a izbucnit după miezul nopții. Câțiva martori au sunat la 112, însă până la sosirea echipelor deintervenție, mașina s-a făcut scrum, potrivit B1.ro. „Primele ipoteze de lucru conduc la ideea că...

Preluat de la EVZ