În noaptea dintre ani, sunt așteptați mai mult de 300.000 de oameni la cele 150 de manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini și obiceiuri de iarnă). 


Începând cu data de 30 și până pe 2 ianuarie 2018, efectivul suplimentare va fi prezent pentru a preveni și combate orice eveniment care ar putea afecta liniștea cetățenilor.


Din numărul total de polițiști angrenați suplimentar, peste 5.000 sunt polițiști de ordine publică, iar 1.400 sunt de la rutieră, restul aparținând celorlalte structuri, cum ar fi poliția transporturi, investigații criminale sau investigarea criminalității economice, anunță IGPR.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în peste 200 de staţii şi triaje de cale ferată, în aproape 200 de trenuri, în 11 aerogări (internaţionale şi naţionale), precum şi în 14 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

Recomandările polițiștilor sunt ca cetățenii să adopte o conduită decentă și corectă, respectând indicațiile agenților de ordine.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
În noaptea dintre ani, sunt așteptați mai mult de 300.000 de oameni la cele 150 de manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini și obiceiuri de iarnă).  Începând cu data de 30 și până pe 2 ianuarie 2018, efectivul suplimentare va fi prezent pentru a preveni și combate orice eveniment...

Preluat de la EVZ