Compania de armament Raytheon a primit din partea Forțelor Aeriene din SUA două contracte, în valoare totală de 659,9 milioane de dolari, pentru livrarea în România și în alte țări a unor sisteme de rachete aer-aer și a unor echipamente de testare, anunță Pentagonul.

“Compania Raytheon (…) a primit un contract în valoare de 634.204.347 de dolari pentru producția Lotului 31 al Sistemelor avansate de rachete aer-aer cu rază medie de acțiune (AMRAAM). Contractul este pentru producția de rachete de tip AMRAAM și a pieselor componente. Sistemul AMRAAM include rachetele, piesele și echipamentele telemetrice. Sistemele vor fi fabricate în Tucson, Arizona, urmând să fie finalizate pe 31 ianuarie 2020”, informează Departamentul american al Apărării într-un comunicat pe site-ul instituției.

“Acest contract implică vânzări de echipamente militare în străinătate, în Japonia, Coreea de Sud, Moroc, Polonia, Indonezia, România, Spania, Turcia, Bahrain și Qatar”, precizează Pentagonul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/pentagon-romania-va-achizitiona-rachete-aer-aer-de-la-compania-raytheon-45550.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/pentagon-romania-va-achizitiona-rachete-aer-aer-de-la-compania-raytheon-45550-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv