Mașina unui polițist din Târgu Mureș a fost incendiată, după ce, anterior, agentul a fost amenințat de anumite persoane pe care le-a sancționat, potrivit președintelui sindicatului Sed Lex, Florin Vîlnei.

Liderul sindicatului Sed Lex a declarat că mașina polițistului din Târgu Mureș a fost incendiată în noaptea de joi spre vineri deoarece nu a trecut cu vederea „încălcările legii”.

Conform sursei citate, a fost deschis un dosar penal, oamenii legii identificând mai mulți suspecți.

„Polițistul a fost amenințat în mai multe rânduri pentru faptul că a aplicat legea și nu a făcut un compromis cu tot ceea ce înseamnă oamenii contravenționali și s-a trezit azi noapte că mașina a luat foc. Avem un cerc de suspecți, avem un dosar în lucru în momentul de față, la nivelul Poliției municipale. Așteptăm cât de repede posibil o finalizare și un punct de vedere din partea anchetatorilor”, a precizat Florin Vîlnei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/masina-unui-politist-incendiata-dupa-ce-agentul-a-fost-amenintat-de-mai-multe-ori-45535.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/masina-unui-politist-incendiata-dupa-ce-agentul-a-fost-amenintat-de-mai-multe-ori-45535-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv