În același dosar au mai fost trimiși în judecată și Valentin Cristian Gheorghiţă, acuzat tot de bancrută frauduloasă, dar și dministratorul judiciar Cătălin Andrei Dascăl şi Elena Cosma, pentru complicitate la bancrută frauduloasă, anunță Agerpres.ro. 

Finanțatorul echipei Dinamo, a fost audiat la Parchet, în dosarul care vizează ieșirea din insolvență a clubului.

Ionuț Negoiță vrea să vândă clubul Dinamo, dar până atunci are probleme din cauza procesului de insolvență prin care a trecut echipa din Ștefan cel Mare, în perioada mai 2014 – septembrie 2015. Dinamo a avut datorii de 17,5 milioane de euro, iar Negoiță a achitat doar 4,48%. Cel mai mare prejudiciu a fost înregistrat de statul român, care avea de încasat 5,5 milioane de euro și a recuperat 5,94%.


rootstireaActualitate/EsentialSport
În același dosar au mai fost trimiși în judecată și Valentin Cristian Gheorghiţă, acuzat tot de bancrută frauduloasă, dar și dministratorul judiciar Cătălin Andrei Dascăl şi Elena Cosma, pentru complicitate la bancrută frauduloasă, anunță Agerpres.ro.  Finanțatorul echipei Dinamo, a fost audiat la Parchet, în dosarul care vizează ieșirea din insolvență...

Preluat de la EVZ