O tânără de 23 de ani a fost la un pas să își piardă un deget, după ce a fost tăiată cu patina chiar de prietenul ei. Incidentul a avut loc pe esplanada Sălii Polivalente din Botoșani.

Potrivit stiri.botosani.ro, fata, din orașul Vaslui, a venit să își petreacă sărbătorile în Botoșani alături de iubitul ei și, pentru a se distra, au mers la patinoar. În timp ce mergeau pe patine, tânăra s-a dezechilibrat și a căzut în fața prietenului ei. Acesta nu a putut-o evita din cauza aglomerației și a trecut cu patina peste palma stângă.

Tăietura a fost atât de adâncă încât tânăra a fost la un pas să își piardă un deget. La fața locului a fost solicitată o ambulanță ce a preluat-o și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe.

Tânăra le-a spus cadrelor medicale de la spital că ar fi fost împinsă de cineva din spate înainte de a cădea pe gheață, de vină fiind și aglomerația foarte mare de pe patinoar din acel moment, astfel că nici nu a putut vedea cine a împins-o sau dacă a fost un gest voluntar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/incident-la-patinoar-o-tanara-la-un-pas-de-a-si-pierde-un-deget-dupa-ce-a-fost-taiata-cu-patina-chiar-de-iubitul-ei-45524.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/incident-la-patinoar-o-tanara-la-un-pas-de-a-si-pierde-un-deget-dupa-ce-a-fost-taiata-cu-patina-chiar-de-iubitul-ei-45524-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv