Incident revoltător, la Galați, chiar înainte de Crăciun. O mașină cu numere de Franța (dar care se pare că era condusă de un român stabilit în Hexagon) a lovit o tânără pe trecerea de pietoni, apoi, pentru că victima a îndrăznit să îl apostrofeze, a deschis ușa mașinii și a înjurat-o.

După aceea, mașina a demarat în trombă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, încălecând și o bordură.

Totul s-a petrecut în cartierul Micro 13, la ieșirea din Galați către Șoseaua de centură. Filmarea a fost postată pe Facebook, pe Grupul Șoferilor din Galați, și a stârnit imediat reacția altor conducători auto. 

Polițiștii de Rutieră au preluat imaginile și au demarat o anchetă în acest caz, având în vedere că șoferul mașinii cu numere de Franța a încălcat grav mai multe reguli de circulație. Există posibilitatea ca acesta să fie învinuit și de tenativă de omor sau cel puțin amenințare, însă lucrurile vor fi lămurite după identificarea conducătorului auto și a femeii lovite de mașina acestuia. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/imagini-revoltatoare-tanara-lovita-intentionat-pe-trecerea-de-pietoni-soferul-a-injurat-o-si-a-plecat-video-45537.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/imagini-revoltatoare-tanara-lovita-intentionat-pe-trecerea-de-pietoni-soferul-a-injurat-o-si-a-plecat-video-45537-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv