Vladimir Kyznetsov și Alexei Stolyarov au postat un videoclip în care își asumă rolul lui  Mateusz Morawiecki pentru a păcăli o femeie care se prezintă drept Nikki Haley.


Ambasadoarea a ținut să mulțumească prim-ministrului pentru că Polonia s-a abținut de la votarea unei rezoluții ONU care să condamne decizia peședintelui american, Donald Trump, de a recunoaște Ierusalim drept capitală a Israelului. Polonia a fost printre cele 35 de țări care s-au abținut de la vot.

Falsul premier a început să îi pună întrebări ambasadoarei despre insula „Binomo”, întrebând-o ce o să facă SUA în privința intervenției ruse în cadrul alegerilor „binomeze”, notează Daily Mail.

Ambasadoarea a răspuns că Statele Unite sunt conștiente de amestecul Kremlinului în evenimentele recente de pe insulă și că vor monitoriza situația, ca parte din strategia americană în Marea Chinei de Sud.


Când comedianții au întrebat-o ce este pregătită America să facă, Haley s-a eschivat și a oferit un răspuns vag și neconvingător.

„Permite-ți-mi să aflu care este poziția noastră oficială în legătură cu asta, și ce fac, dacă fac, Statele Unite în acest moment sau ce ar trebui să se întâmple. O să revin cu un răspuns pentru dumneavoastră.”, le-a spus Haley celor doi.

Nu este foarte clar de unde au putut rușii să obțină un număr de telefon al ambasadoarei sau de ce diplomata ar fi crezut că vorbește cu premierul polonez. Este posibil ca și cei doi farsori să fi fost păcăliți la rândul lor. Niciun purtător de cuvânt al lui Haley nu a oferit vreo declarație pentru a confirma sau infirma că demnitara a vorbit la telefon cu rușii.

Videoclipul postat de aceștia pe YouTube a strâns peste 200 de mii de vizualizări într-o săptămână.

Haley nu ar fi prima „victimă” faimoasă a celor doi. În trecut, aceștia l-au păcălit pe Rick Perry, Secretarul pentru Energie din SUA sau pe cântărețul englez Elton John. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Vladimir Kyznetsov și Alexei Stolyarov au postat un videoclip în care își asumă rolul lui  Mateusz Morawiecki pentru a păcăli o femeie care se prezintă drept Nikki Haley. Ambasadoarea a ținut să mulțumească prim-ministrului pentru că Polonia s-a abținut de la votarea unei rezoluții ONU care să condamne decizia peședintelui american, Donald...

Preluat de la EVZ