Printre alte roluri mari, Rose Mary a jucat-o pe Sally Rogers în serialul „The Dick Van Dyke Show”. Artista a avut o carieră prodigioasă, ce s-a întins pe parcursul a 90 de ani. A primit o stea pe bulevardul Hollywood Walk of Fame, în 2001, scrie DCNews.ro. 


Rose Marie Mazzetta s-a născut pe 15 august 1923, la Manhattan, New York, fiind fica actorului Frank Mazzetta, care a ajuns renumit sub numele de Frank Curley și mama poloneză Stella Gluszcak.


La varsta de trei ani, a început sa interpreteze sub numele de “Baby Rose Marie”. La cinci ani, a devenit o stea de radio pe NBC și a făcut o serie de filme. Rose Marie a lucrat la un club de noapte și a fost interpret de salon în anii adolescenței, înainte de a deveni un comediant radio.

Conform autobiografiei sale, Hold the Roses, ea a fost ajutată în cariera ei de mulți membri ai crimei organizate, printre care Al Capone și Bugsy Siegel.


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Printre alte roluri mari, Rose Mary a jucat-o pe Sally Rogers în serialul „The Dick Van Dyke Show”. Artista a avut o carieră prodigioasă, ce s-a întins pe parcursul a 90 de ani. A primit o stea pe bulevardul Hollywood Walk of Fame, în 2001, scrie DCNews.ro.  Rose Marie Mazzetta...

Preluat de la EVZ