Incendierea autoturismului polițistului ar putea fi punctul culminant al amenințărilor pe care acesta le-a primit până acum, indică surse neoficiale, conform Libertatea.


Agentul a participat la acțiunea reținere a chirurgului Benedek Imre, ca urmare a unei altercații filmate, subliniază punctul.ro  Întreaga scenă poate fi văzută în videoclipul de mai jos.


Medicul a fost reținut după ce a devenit recalcitrant și a agresat un agent de poliție care observase că asigurarea auto a lui Imre era expirată. Chirurgul a fost acuzat de ultraj și pus sub control judiciar, dar măsura a fost ulterior revocată de instanță.

Cauzele oficiale ale incendiului nu au fost încă făcute publice, dar poate fi vorba de o răzbunare sau de o amenințare.

„E un dosar penal în prezent, sunt mai multe piste pe care se lucrează. Polițistul a fost amenințat de multe persoane, poate merge ipoteza și către medicul Benedek. Oamenii care își fac datoria sunt supuși unor riscuri. Cu ce a greșit omul ăsta?”, a declarat Florin Vîlnei, președintele Federației Polițiștilor Sed Lex, la Antena 3,


rootstireaActualitate/Esential
Incendierea autoturismului polițistului ar putea fi punctul culminant al amenințărilor pe care acesta le-a primit până acum, indică surse neoficiale, conform Libertatea. Agentul a participat la acțiunea reținere a chirurgului Benedek Imre, ca urmare a unei altercații filmate, subliniază punctul.ro  Întreaga scenă poate fi văzută în videoclipul de mai jos. Medicul a...

Preluat de la EVZ