Președintele rus Vladimir Putin a declarat, astăzi, că explozia produsă în supermarketul Perekrestok, aflat în nord-estul orașului Sankt-Petersburg, este rezultatul unui act de terorism, relatează site-ul cotidianului The Independent.

“Știți cu toții atacul terorist care a fost desfășurat în Sank-Petesburg ieri și că Serviciul Federal de Securitate a prevenit, recent, un nou atentat”, a afirmat Vladimir Putin, vorbind în cadrul unei ceremonii de decorare a personalului militar și femeilor care au ajutat în Siria.

Oficialul rus a menționat că, totuși, situația securității naționale ar fi mult mai instabilă dacă cetățenilor ruși, care au luptat cu organizația teroristă Stat Islamic, li s-ar permite să se întoarcă acasă.

Cel puțin zece persoane au fost rănite în urma exploziei de miercuri, unii dintre ei fiind imediat transportați la spital.

Comisia de investigație a informat că un dispozitiv improvizat, care conțineau 200 de grame de TNT, a explodat într-unul spațiu de depozitare. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/vladimir-putin-explozia-de-la-sankt-petersburg-este-un-act-terorist-45505.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/vladimir-putin-explozia-de-la-sankt-petersburg-este-un-act-terorist-45505-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv