Un bărbat în vârstă de 52 ani, din Motru, județul Gorj, a murit, ieri, la Spitalul Județean de Urgență Craiova, după ce un container metalic a căzut pe el, în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din Bănie. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat că victima a fost preluată de un echipaj SMURD Dolj și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova, unde a fost băgată în sala de operație.

La spital, bărbatul a decedat, polițiștii deschizând o anchetă pentru ucidere din culpă.

„Un angajat al supermarketului a manevrat greșit un motostivuitor, iar un container de marfă a căzut peste un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Motru, care se afla la cumpărături. Inițial s-a făcut dosar pentru vătămare corporală din culpă și acum, odată cu decesul persoanei, o să se schimbe încadrarea juridică pe ucidere din culpă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-client-al-unui-supermarket-a-murit-dupa-ce-un-container-manevrat-gresit-a-cazut-peste-el-45495.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-client-al-unui-supermarket-a-murit-dupa-ce-un-container-manevrat-gresit-a-cazut-peste-el-45495-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv