Dosarul prostituatelor de lux a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, în faza de apel, iar primul termen va avea loc în data de 22 ianuarie 2018. Instanţa de fond a dispus confiscarea specială a bunurilor lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru.


Instanţa i-a restituit o rochie roz


„Dispune confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a unui dispozitiv electroşoc model TWL10, carcasă din material plastic de culoare neagră. În temeiul art. 112 alin. lit. b C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a 93 (nouăzeci şi trei) de prezervative inscripţionate London”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 1. Totuşi, judecătorul fondului i-a înapoiat temutului interlop o parte din bunuri.

„Dispune restituirea inculpatului Balint Vasile a următoarelor bunuri: un costum de damă de culoare roz şi alb format din rochie de culoare roz cu alb şi o bonetă de culoare albă (…), agendă de culoare albastră cu inscripţia Servus (…)”, se mai arată în minută.

Sile şi Nuţu Cămătaru s-au întors după gratii pe 11 decembrie, după ce Înalta curte i-a condamnat definitiv într-un alt dosar, la câte 5 ani şi 6 luni de închisoare.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Dosarul prostituatelor de lux a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, în faza de apel, iar primul termen va avea loc în data de 22 ianuarie 2018. Instanţa de fond a dispus confiscarea specială a bunurilor lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru. Instanţa i-a restituit o rochie roz „Dispune confiscarea...

Preluat de la EVZ