Liderul clasamentului ATP, spaniolul Rafa Nadal e în pericol de a rata primul turneu important al anului 2018. Nadal a anunțat că nu este complet refăcut după accidentare și că nu va lua startul la Brisbane, competiție ce precede Australian Open.

Spaniolul, în vârstă de 31 de ani, nu a mai jucat un meci oficial, din noiembrie, de la Turneul Campionilor de la Londra, când a fost nevoit să abandoneze din pricina accidentării la genunchi. Recent, el a renunțat să mai participe și la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, care începe joi.

“Îmi pare rău să va anunț că nu voi veni la Brisbane anul acesta. Intenția mea era să joc, dar încă nu sunt gata după sezonul trecut și nici nu sunt pregătit pentru a juca la cel mai înalt nivel”, a declarat Nadal pe contul său de Twitter.

Turneul de la Brisbane urma să înceapă duminică.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/probleme-pentru-rafael-nadal-anuntul-facut-de-sportiv-inainte-de-primul-turneu-important-al-anului-2018-45498.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/probleme-pentru-rafael-nadal-anuntul-facut-de-sportiv-inainte-de-primul-turneu-important-al-anului-2018-45498-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv