Sergio Mattarella, președintele Italiei, a dispus în această seară dizolvarea Senatului și Camerei Deputaților, urmând ca Guvernul în funcție să stabilească data viitoarelor alegeri legislative, care probabil vor fi organizate în martie 2018, informează cotidianul La Repubblica.

“Președintele Republicii, Sergio Mattarella, după consultările cu președinții celor două Camere ale Parlamentului, în virtutea Articolului 88 al Constituției, a semnat decretul privind dizolvarea Senatului și Camerei Deputaților, care a fost semnat și de prim-ministru”, a transmis Președinția Italiei.

Guvernul Italiei urmează să stabilească data viitoarelor alegeri legislative.

Potrivit unor surse citate de cotidianul La Repubblica, scrutinul parlamentar va fi organizat pe 4 martie 2018.

Guvernul Italiei a decis organizarea alegerilor parlamentare pe 4 martie 2018

Guvernul Italiei a stabilit, joi seară, ca următorul scrutin parlamentar să aibă loc pe 4 martie 2018. Premierul Paolo Gentiloni a transmis propunerea președintelui Sergio Mattarella, care urmează să o aprobe, informează cotidianul Corriere della Sera.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/presedintele-italiei-a-decis-dizolvarea-parlamentului-alegerile-vor-avea-loc-in-martie-2018-45513.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/presedintele-italiei-a-decis-dizolvarea-parlamentului-alegerile-vor-avea-loc-in-martie-2018-45513-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv