Ministerul de Externe din Siria a răspuns acuzațiilor aduse de președintele turc Recep Tayyip Erdogan omologului său sirian Bashar Assad, spunând că acesta încearcă să “inducă în eroare opinia publică din Turcia”, informează site-ul Ynetnews.com.

“Erdogan încearcă din nou să inducă în eroare opinia publică din Turcia și să se elibereze de crimele comise împotriva poporului sirian”, a răspuns Ministerul de Externe din Siria.

Președintele Tayyip Erdogan l-a numit pe liderul sirian Bashar al-Assad un terorist, declarând că discuțiile cu privire la pace vor fi imposibile cât timp acesta își va păstra funcția.

“Erdogan, care a transformat Turcia într-o singură mare închisoare, nu este suficient de credibil să facă asemenea declarații și nu le acordăm nicio importanță”, se mai arăta în declarația oficialilor sirieni.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/ministerul-de-externe-din-siria-erdogan-induce-in-eroare-poporul-turc-prin-acuzatii-false-45496.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/ministerul-de-externe-din-siria-erdogan-induce-in-eroare-poporul-turc-prin-acuzatii-false-45496-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv