Rapperul Kanye West i-a oferit de Crăciun soției sale, Kim Kardashian, acțiuni la unele dintre cele mai de succes companii, precum Netflix, Amazon, Apple, Adidas și The Walt Disney Company, cu o valoare de peste 250.000 de dolari, potrivit hollywoodreporter.com.

Starul de reality show a publicat pe platforma online Instagram o fotografie însoțită de următorul text: “Deci, pentru unul dintre cadourile mele de Crăciun de la Kanye, el îmi dă această cutiuță, cu o jucărie Mickey Mouse, căști audio Apple, carduri cadou la Netflix, Amazon și șosete Adidas. Mi-am spus ‘E așa drăguț, mulțumesc!'”.

“Dar, când am deschis următoarea cutie, erau acțiuni la Amazon, de unde luase cardul cadou, acțiuni la Netflix, acțiuni la Apple, de unde a luat căștile, acțiuni la Adidas și acțiuni la Disney”, a mai scris aceasta, adăugând “Alertă de cel mai bun soț!”.

Potrivit certificatului care poate fi văzut în fotografie, doar acțiunile la Walt Disney sunt evaluate la aproximativ 100.000 de dolari. Restul certificatelor nu sunt vizibile, dar cel pentru Adidas indică 995 de acțiuni, care se ridică la aproximativ 168.553 de dolari, potrivit billboard.com.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/kanye-west-i-a-oferit-de-craciun-sotiei-sale-kim-kardashian-actiuni-la-netflix-amazon-si-disney-45497.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/kanye-west-i-a-oferit-de-craciun-sotiei-sale-kim-kardashian-actiuni-la-netflix-amazon-si-disney-45497-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv