Hoții din Timișoara au ajuns să întreacă orice limită. Aceștia pătrund în casele oamenilor, fură din magazine ziua în amiaza mare. Mai nou fură și din localuri, profitând de aglomerația din aceste zile.


Doi tineri de 21 și 24 de ani au reușit să golească șorțul unui ospătar dintr-o cafenea din centrul Timișoarei, dar și un sertar cu bani. Au fugit imediat cu banii, însă, spre ghinionul lor, au fost prinși imediat de polițiștii locali. Totul s-a întâmplat noaptea de miercuri spree joi dintr-o cafenea de pe strada Coriolan Brediceanu nr. 2. Polițiștii locali i-au identificat pe hoți în baza descrierilor făcute de angajații cafenelei. Când i-au văzut pe oamenii legii, hoții au aruncat banii pe jos și au rupt-o la fugă, dar au fost prinși imediat.


„Trei persoane au reclamat că doi tineri ar fi intrat în cafeneaua în care lucrează, situată pe str. C. Brediceanu nr. 2, și ar fi sustras bani din șorțul de lucru din vestiar și dintr-un sertar cu acte. În urma descrierii făcute de aceștia, polițiștii locali au trecut la verificări în zona centrală, iar în Piața Victoriei au identificat două persoane care, la observarea patrulei, au aruncat pe jos un teanc de bani. Cei doi se numesc B.D., de 24 de ani, cu domiciliul în Timișoara, și V.A, de 21 de ani, din Vinga, Arad”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Hoții aveau la ei un telefon mobil și 1.350 de lei. Ei au fost duși la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor, fiind acuzați de furt.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Hoții din Timișoara au ajuns să întreacă orice limită. Aceștia pătrund în casele oamenilor, fură din magazine ziua în amiaza mare. Mai nou fură și din localuri, profitând de aglomerația din aceste zile. Doi tineri de 21 și 24 de ani au reușit să golească șorțul unui ospătar dintr-o cafenea...

Preluat de la EVZ