Dragnea l-a sfătuit, totodată, pe premierul Mihai Tudose să fie mai calm, precizând că atunci când „ești calm, atragi mai multe în jurul tău”


„Dacă ar fi și mai calm, ar fi mult mai bine. Când ești mai calm, aduni mai multe în jurul tău, când ești nervos, nu. Ritmul pe care l-au avut ei la Guvern a fost infernal. Rare au fost zilele în care plecau mai devreme de 10-12 noaptea. Nu l-am auzit pe premier de remaniere, eu nu am niciun element ca să spun că trebuie remaniat ministrul X. Vom discuta, dacă e nevoie, de mișcoararea numărului de ministere.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.


Dragnea va fi CONDAMNAT! Doi miniștri au primit informații din „zone oculte”: „Să spună public! Dacă nu, o să spun eu”

Totodată, Dragnea a mai dezvăluit că mai mulți membri din PSD au fost informați din „zone oculte” că ar putea să fie președinți ai partidului. Șeful PSD a spus că printre aceștia ar putea fi doi membri ai Guvernului, dar chiar și Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Dragnea l-a sfătuit, totodată, pe premierul Mihai Tudose să fie mai calm, precizând că atunci când „ești calm, atragi mai multe în jurul tău” „Dacă ar fi și mai calm, ar fi mult mai bine. Când ești mai calm, aduni mai multe în jurul tău, când ești nervos, nu. Ritmul...

Preluat de la EVZ