Un bărbat din județul Cluj este cercetat sub control judiciar după ce și-ar fi șantajat fosta prietenă cu publicarea unor fotografii nud. Tânărul a fost reținut în timp ce primea 5.000 de euro, ulterior fiind dispusă o măsura mai blândă.

“La data de 27 decembrie a.c., ora 10.00, Poliția Municipiului Dej a fost sesizată în scris, de o tânără, de 28 de ani, din comuna Mica, județul Cluj, cu privire la faptul că fostul său prieten, de 36 de ani, din aceeași localitate, i-ar fi solicitat o sumă de bani, cu o zi înainte, pentru a nu publica pe o rețea de socializare fotografii indecente cu aceasta. Întrucât persoana vătămată a refuzat inițial să îi dea vreo sumă de bani celui în cauză, acesta ar fi publicat fotografiile nud cu aceasta, fotografii care ulterior au fost șterse”, transmite Poliția Română.

Ulterior, bărbatul și-ar fi sunat din nou fost iubită, cerându-i 5.000 de euro și amenințând că va publica alte 30 de fotografii cu aceasta pe rețeaua de socializare. În momentul în care s-au întâlnit pentru remiterea sumei, tânărul a fost reținut.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a dispus cercetarea sub control judiciar, pentru șantaj și violare a vieții private.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/dosar-penal-dupa-ce-un-barbat-si-ar-fi-santajat-fosta-iubita-cu-postarea-unor-fotografii-nud-45510.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/dosar-penal-dupa-ce-un-barbat-si-ar-fi-santajat-fosta-iubita-cu-postarea-unor-fotografii-nud-45510-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv