Donald Trump, președintele SUA, s-a declarat joi “foarte dezamăgit” că Administrația din China alimentează cu petrol Coreea de Nord, avertizând că din această cauză nu se va putea ajunge la soluționarea pe cale pașnică a crizei nord-coreene.

“Prinși cu mâinile pătate; sunt foarte dezamăgit că Administrația din China permite trimiterea petrolului în Coreea de Nord”, a transmis Donald Trump joi seară prin Twitter.

“Dacă aceste lucruri vor continua, nu va exista niciodată o soluție amiabilă la problema nord-coreeană!”, a atras atenția liderul de la Casa Albă.

Un cotidian sud-coreean a relatat că nave chineze au transferat petrol unor vase nord-coreene. Însă China a respins acuzațiile, dând asigurări că nu a încălcat deloc embargoul impus de Națiunile Unite Coreei de Nord.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/donald-trump-avertizeaza-china-acuzand-o-ca-aprovizioneaza-cu-petrol-coreea-de-nord-45512.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/donald-trump-avertizeaza-china-acuzand-o-ca-aprovizioneaza-cu-petrol-coreea-de-nord-45512-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv