Copilul de numai 9 ani a fost martorul scenelor oribile. Acesta a privit cu groază momentul în care tatăl său, Anatoly Leontikov, a împuşcat-o pe Veber cu o puşcă pneumatică. Echipajul medical sosit la locul faptei a încercat să o salveze, dar fără succes, femeia murind în drum spre spital.


Leontikov era nemulţumit de programul de vizitare pe care soţia sa îl impunea, acesta spunând că nu are suficient timp să îl vadă pe Dmitry, fiul lor de 9 ani. Deşi nu divorţaseră încă, cei doi erau despărţiţi de 2 ani, raportează Daily Mail .


La 26 decembrie, soţul a spart un geam pentru a intra în casa în care prezentatoarea TV locuia împreună cu băieţelul. După ce şi-a împuşcat soţia, Leontikov l-a luat pe Dmitry şi l-a dus la nişte rude, conform unui apropiat anonim al cuplului. Într-un final, ucigaşul s-a predat în faţa poliţiştilor.

Prezentatoarea era foarte populară în regiunea Krasnodar din sudul Rusiei şi avea „planuri măreţe în viaţă”. Laba TV, postul la care aceasta lucra, a difuzat un scurt program pentru a o omagia. 


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Copilul de numai 9 ani a fost martorul scenelor oribile. Acesta a privit cu groază momentul în care tatăl său, Anatoly Leontikov, a împuşcat-o pe Veber cu o puşcă pneumatică. Echipajul medical sosit la locul faptei a încercat să o salveze, dar fără succes, femeia murind în drum spre spital. Leontikov...

Preluat de la EVZ