Fanii care aveau impresia că preotul-vedetă se concentrează pe muzică după caterisire s-au înșelat. Vineri seara, el a păcălit organizatorii și nu a mai aparut la spectacol. Mai mult decât atât, Pomohaci și-a închis și telefoanele, așa ca organizatorilor le-a fost imposibil să îl mai contacteze.


Stirilekanald.ro au aflat insa adevaratul motiv care a stat la baza deciziei cantaretului de a nu-si respecta angazamentul si a absenta, relative fara motiv, de la concert din Bucuresti. “A fost chemat de urgenta in Mures, la familia unui prieten de-al sau. Acesta avea un fiu, iar baiatelul s-a spanzurat! Copilul era elev in clasa a 8-a. Este o tragedie!A fost anuntat telefonic si a plecat imediat spre Mures. Sa se intample asa ceva aproape in Ajun de Sarbatori si cu un copil de nici 14 ani, e ceva foarte dureros. Parintii erau in stare de soc, asa ca el a decis sa paraseasca Bucurestiul si sa mearga acolo sa ii ajute, sa fie alaturi de familia incercata”, a declarat o persoana din lumea artistica. 


rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Fanii care aveau impresia că preotul-vedetă se concentrează pe muzică după caterisire s-au înșelat. Vineri seara, el a păcălit organizatorii și nu a mai aparut la spectacol. Mai mult decât atât, Pomohaci și-a închis și telefoanele, așa ca organizatorilor le-a fost imposibil să îl mai contacteze. Stirilekanald.ro au aflat insa...

Preluat de la EVZ