Astfel, pentru zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Prahova, unde vântul va avea intensificări care vor atinge 100 de kilometri la oră. Pentru judeţul Sibiu, avertizarea vizează localităţile Avrig, Tălmaciu, Boiţa, Porumbacu de Jos, Şelimbăr şi Turnu Roşu, unde vântul va atinge 55-65 de kilometri la oră, transmite ANM.


Avertizările transmise de meteorologi au intrat în vigoare joi dimineaţă la ora 7.00 şi sunt valabile până la ora 11.00. Tot joi dimineaţă, ANM a transmis avertizări cod galben de ceaţă pentru cinci judeţe – Vrancea, Galaţi, Neamţ, Bacău şi Vaslui. În același timp, este în vigoare, de miercuri noapte şi până joi, la ora 22.00, o atenţionare cod galben de vânt puternic pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad, dar şi pentru zonele montane din alte unsprezece judeţe. Rafalele de vânt în zonele joase vor ajunge la 75 de kilometri la oră, în timp ce la munte viteza vântului va depăşi o sută de kilometri la oră.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Astfel, pentru zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Prahova, unde vântul va avea intensificări care vor atinge 100 de kilometri la oră. Pentru judeţul Sibiu, avertizarea vizează localităţile Avrig, Tălmaciu, Boiţa, Porumbacu de Jos, Şelimbăr şi Turnu Roşu, unde vântul va atinge 55-65 de kilometri la oră, transmite...

Preluat de la EVZ