În urma evaluării, instanţa a decis că urmaşii lui Fane Spoitoru trebuie să achite o taxă de partaj judiciar care se ridică la circa 4000 de euro. Hotărârea îi obligă pe moşetnitori să plătească taxa de timbru într-un termen de 36 de luni, începând cu luna ianuarie a anului 2018 şi având scadenţa în data de 25 a fecărei luni. Taxa de succesiune reprezintă un procent din totalul averii interlopului care, spre dezamăgirea celor doi copii şi a văduvei, nu este atât de mare precum se credea, conform Cancan.ro .


”Legal, noi, copiii, trebuie să luăm 37% din averea tatălui meu. Ea are o datorie de trei miliarde de lei către ANAF şi dacă vrem să facem succesiunea, datoria trebuie plătită”, declara fiica lui Fane Spoitoru, Claudia, în primăvara anului 2016.


Problemele financiare au survenit după moartea infamului om de afaceri, când firma administrată de soţia sa, Elena, a intrat oficial în faliment, femeia fiind nevoită să părăsească şi vila din Pipera în care locuia.

Fane Spoitoru a trăit în finalul vieţii ca un om de afaceri cinstit, după ce şi-a executat pedeapsa pentru infracţiunile săvârşite în tinereţea sa, notează WOWBiz.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În urma evaluării, instanţa a decis că urmaşii lui Fane Spoitoru trebuie să achite o taxă de partaj judiciar care se ridică la circa 4000 de euro. Hotărârea îi obligă pe moşetnitori să plătească taxa de timbru într-un termen de 36 de luni, începând cu luna ianuarie a anului...

Preluat de la EVZ