Autoritatea Palestiniană va cere oficial unor state arabe să boicoteze politic și economic țările care își transferă ambasadele din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, anunță ministrul palestinian de Externe, Riyad Al-Malki.

Riyad Al-Malki a declarat joi că le va cere reprezentanților țărilor arabe care vor participa la reuniunea programată pe 6 ianuarie în Iordania să aplice rezoluțiile Summitului de la Amman din 1980, care includ boicotarea politică și economică a statelor ce își mută ambasadele din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, informează site-ul de știri palestinian PNN.ps.

Miniștrii de Externe din Arabia Saudită, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Maroc și Iordania, precum și reprezentantul Autorității Palestiniene se vor întâlni pe 6 ianuarie pentru a analiza decizia SUA de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului.

Riyad Al-Malki a declarat pentru postul de radio Vocea Palestinei că Guatemala este deja vizată de boicotul statelor arabe.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/autoritatea-palestiniana-cere-tarilor-arabe-sa-boicoteze-statele-care-muta-ambasadele-in-ierusalim-45506.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/autoritatea-palestiniana-cere-tarilor-arabe-sa-boicoteze-statele-care-muta-ambasadele-in-ierusalim-45506-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv