Obiectivul general al proiectului a fost asigurarea sprijinului financiar necesar Organismului intermediar (OI) din cadrul ADR Bucureşti-Ilfov pentru realizarea activităţilor specifice atribuţiilor delegate prin Acordul Cadru de delegare a atribuţiilor privind implementarea POR 2014-2020.


Obiectivele specifice ale proiectului au fost: implementarea eficientă a Programului Operaţional Regional 2014-2020 la nivelul regiunii Bucureşti-Ilfov, consolidarea capacităţii administrative a OI din cadrul ADR Bucureşti-Ilfov, precum şi creşterea nivelului de informare, transparenţă şi conştientizare asupra programului la nivel regional (obiectiv specific aferent planului de comunicare POR).

Acest proiect este cofinanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională şi de la bugetul de stat prin Regio – Programul Operaţional Regional 2014–2020 cu o sumă eligibilă aproximativa de 22.314.000 lei.Implementarea proiectului a dus la indeplinirea obiectivului general si specific, iar rezultatele obtinute au condus la imbunatatirea activitatilor specifice (evaluare, contractare, monitorizare, verificare proiecte) cat si cresterea nivelului de informare a potentialilor beneficiari si beneficiari cu privire la programul REGIO 2014-2020.

Detalii suplimentare: Dan Nicula, Director General, Manager de proiect

Tel.: 021 315 96 65, E-mail: [email protected], www.adrbi.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/regio.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/regio-300x70.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Obiectivul general al proiectului a fost asigurarea sprijinului financiar necesar Organismului intermediar (OI) din cadrul ADR Bucureşti-Ilfov pentru realizarea activităţilor specifice atribuţiilor delegate prin Acordul Cadru de delegare a atribuţiilor privind implementarea POR 2014-2020. Obiectivele specifice ale proiectului au fost: implementarea eficientă a Programului Operaţional Regional 2014-2020 la nivelul regiunii...

Preluat de la EVZ