Procurorul Ioan Lascu era internat într-un spital din Târgu Mureş de mai multe zile, la secția Chirurgie, iar în cursul zilei de joi a decedat.


Acesta avea 70 de ani, iar apropiaţii spun că era bolnav de câţiva ani de zile. Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la înmormântare, însă aceasta va avea loc la Mediaş, judeţul Sibiu, acolo unde locuia. 


Ioan Lascu este tatăl procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Koveşi, şi a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş. În perioada 1980-2010, Lascu a fost prim-procuror. 

Fostul procuror a fost internat, înainte de Crăciun, în stare foarte gravă, decompensat, la Secția de Chirurgie a Spitalului de Urgență din Târgu Mureș. Laura Kovesi a stat alături de tatăl ei încă de la ora 6 dimineața, potrivit unor surse din spital.


rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Procurorul Ioan Lascu era internat într-un spital din Târgu Mureş de mai multe zile, la secția Chirurgie, iar în cursul zilei de joi a decedat. Acesta avea 70 de ani, iar apropiaţii spun că era bolnav de câţiva ani de zile. Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la înmormântare,...

Preluat de la EVZ