Accidentul a avut loc în comuna Obreja, pe drumul care face legătura între Oțelu Roșu și Caransebeș.


Șoferul unei mașini de teren nua  respectat distanța regulamentară și a izbit, violent, din spate, o Dacia Logan. șoferul din acest autoturism tocmai semnalizase și încetinise pentru a vira la stânga. Impactul a fost atât de puternic încât Loganul a fost proiectat direct într-un autoturism Mitsubishi, ce mergea regulamentar.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Patru persoane au fost rănite în urma impactului, între acestea fiind și un copil de un an, care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgențe din Caransebeș.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au deschis o anchetă, stabilind că șoferul vinovat de producerea accidentului era așa de beat încât nu se putea ține pe picioare. Bărbatul prezenta o alcoolemie de peste 1,3 la mie în aerul expirat. Conducatorul auto s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. (Sursa foto: Reper 24)


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Accidentul a avut loc în comuna Obreja, pe drumul care face legătura între Oțelu Roșu și Caransebeș. Șoferul unei mașini de teren nua  respectat distanța regulamentară și a izbit, violent, din spate, o Dacia Logan. șoferul din acest autoturism tocmai semnalizase și încetinise pentru a vira la stânga. Impactul a...

Preluat de la EVZ