Cu toate astea, există câteva ipoteze care par veridice pentru autorități.  Conform informațiilor obținute pe surse de reporteris.ro, durerea interioară pe care cei doi o aveau și care ar fi putut duce la sinucidere a ținut de faptul că aceștia nu puteau avea copii.


Soția directorului BCU suferea în ultimele luni din cauza faptului că nu putea face copii. „În 2016 își făcuse analizele și reieșea clar că nu putea rămâne însărcinată. Acest lucru a afectat-o treptat-treptat, depresia s-a accentuat mai ales în ultimele luni, din vară, chiar dacă nu prea a lăsat acest lucru să se vadă”, mărturisește confidenta Andei Maleon.


Sare în evidență un comentariu făcut la o fotografie prin care cineva anunța nașterea unor tripleți. Anda Maleon a scris: „Felicitări, dragă mătușică! Aș vrea și eu rețeta, că-s cam bătrânică și n-ar fi rău să dau lovitura!” (vezi foto). Era în 2012, iar Anda avea 33 de ani.

Prietena sa i-a răspuns: „Mulțumim frumos! Anda mea nu e bătrânică, este tânără și prea muncitoare. Cât despre rețetă, se rezolvă. O fur și ți-o împărtășesc la o cafea. Pup”, menționează sursa citată. 


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Cu toate astea, există câteva ipoteze care par veridice pentru autorități.  Conform informațiilor obținute pe surse de reporteris.ro, durerea interioară pe care cei doi o aveau și care ar fi putut duce la sinucidere a ținut de faptul că aceștia nu puteau avea copii. Soția directorului BCU suferea în ultimele...

Preluat de la EVZ