O fetiță în vârstă de 11 ani, din Slatina, este internată la spital după ce, în Ajunul Crăciunului, în timp ce dormea, a fost atacată și mușcată de pisica bunicului său, care a chemat în ajutor Poliția Locală.

Directorul Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că un incident mai puțin obișnuit a fost înregistrat prin dispeceratul instituției, în data de 24 decembrie.

Proprietarul unei pisici a sesizat faptul că aceasta, fără un motiv aparent, a devenit agresivă și, în timp ce dormeau, a sărit și i-a mușcat pe nepoata sa, în vârstă de 11 ani, și pe fiul său, vârstă de 42 ani.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de polițiști locali care au solicitat ambulanța, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Olt, pentru îngrijiri, minora rămânând internată”, a declarat Pop.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/romania-fetita-internata-in-spital-dupa-ce-a-fost-atacata-in-timp-ce-dormea-de-pisica-bunicului-45485.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/romania-fetita-internata-in-spital-dupa-ce-a-fost-atacata-in-timp-ce-dormea-de-pisica-bunicului-45485-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv