Dani Mocanu își continuă și de sărbători războiul cu procurorii. Manelistul nu uită și nu iartă după ce a fost reținut în urmă cu trei luni pentru proxenetism. Acesta a făcut o nouă piesă în care încearcă să își convingă fanii că nu este interlop, așa cum se lăudase până acum, potrivit B1tv.

DANI MOCANU nu mai SCAPĂ de probleme. DENUNŢURILE împotriva sa au început să curgă

Manelistul este cercetat sub control judiciar într-un dosar instrumentat de DIICOT. Piesa a strâns aproape un milion de vizualizări în doar două zile de la lansare.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, spunea Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar, conform Spynews.

S-a aflat cine este TURNĂTORUL lui Dani Mocanu

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Dani Mocanu își continuă și de sărbători războiul cu procurorii. Manelistul nu uită și nu iartă după ce a fost reținut în urmă cu trei luni pentru proxenetism. Acesta a făcut o nouă piesă în care încearcă să își convingă fanii că nu este interlop, așa cum se lăudase...

Preluat de la EVZ