Noi date ies la iveală în cazul profesorului iniversitar din Iași și a soției sale, găsiți morți în casă, în ziua de Crăciun. După ce anchetatorii au stabilit că cei doi s-au sinucis, astăzi au descoperit că aceștia erau în stare avansată de ebrietate. 

Rezultatele necropsiilor soților Maleon au fost trimise către Parchet, iar în raportul medicilor legiști se arată că Bogdan și Anda au băut alcool înainte de a se sinucide.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Carmina Pascal, Anda Maleon avea o alcoolemie de 2,40 mg/l alcool pur în sânge, iar Bogdan Maleon avea 1,70 mg/l alcool pur în sânge.

Trupurile celor doi au fost depuse la cimitirul Petru și Pavel din Iași.

Profesorul universitar Bogdan Maleon și soția sa au fost găsiți morți în casă, luni seara, de Crăciun, procurorii stabilind că cei doi s-au sinucis.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/noi-detalii-in-cazul-anchetei-de-la-iasi-profesorul-universitar-bogdan-maleon-si-sotia-sa-gasiti-morti-de-craciun-erau-in-stare-avansata-de-ebrietate-45474.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/noi-detalii-in-cazul-anchetei-de-la-iasi-profesorul-universitar-bogdan-maleon-si-sotia-sa-gasiti-morti-de-craciun-erau-in-stare-avansata-de-ebrietate-45474-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv