Fotbalistul englez, Jon Flanagan, care joacă pentru clubul din Liverpool, a fost pus sub acuzare fiind cercetat pentru că a lovit o persoană, pe data de 22 decembrie, în centrul orașului Liverpool, au anunțat oficialii poliției locale.

În vârstă de 24 de ani, apărătorul lui Liverpool a fost interogat de poliție după ce a fost arestat în primele ore ale zilei de 22 decembrie.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat pentru Sky Sports că Flanagan acuzat de atac asupra unei persoane, în urma unui incident din centrul orașului Liverpool, petrecut în jurul orei 03:20.

El a fost eliberat pe cauțiune și urmează să se preznte în fața tribunalului pe data de 2 ianuarie.

“Clubul a fost anunțat de un presupus incident care implică un membru al primei echipe. Nu vom mai face nici un comentariu în această privință deoarece procesul este în plină desfășurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Liverpool, conform Reuters.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/fotbalistul-echipei-liverpool-jon-flanagan-arestat-dupa-un-incident-petrecut-in-centrul-orasului-45488.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/fotbalistul-echipei-liverpool-jon-flanagan-arestat-dupa-un-incident-petrecut-in-centrul-orasului-45488-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv