Astfel, întrebat, din nou, despre același subiect, președintele PSD a zis că „este posibil” să facă acest pas. Amintim că despre căsătorie a vorbit încă din septembrie 2017, scrie Dc News.


Liviu Dragnea declara că a încetat de multă vreme să îi mai fie frică indiferent de consecințe, precizând că a vorbit deja și cu copiii săi, cu fosta soție, dar și cu actuala iubită. În momentul respectiv, Dragnea a precizat în ceea ce privește acutuala sa iubită că: „sper să nu rămână așa”, insinuând că are de gând să o ceară de soție. „Nu mă mai sperie. Am vorbit și cu copiii, cu fosta mea soție, cu actuala mea iubită. Sper să nu rămâna așa”, spunea, la momentul respectiv, Liviu Dragnea.El a recunoscut că se iubește cu o „fată care este blondă”, iar presa a dedus că liderul PSD se referă, cel mai probabil, la Irina Tănase, fosta lui secretară de la Ministerul Dezvoltării, mai scrie sursa citată.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Astfel, întrebat, din nou, despre același subiect, președintele PSD a zis că „este posibil” să facă acest pas. Amintim că despre căsătorie a vorbit încă din septembrie 2017, scrie Dc News. Liviu Dragnea declara că a încetat de multă vreme să îi mai fie frică indiferent de consecințe, precizând că...

Preluat de la EVZ