Producătorul de televiziune american Jim Burns, creator al emisiunii “MTV Unplugged”, a murit la vârsta de 65 de ani, la spital, după ce a fost lovit de un taximetru, informează hollywoodreporter.com.

Scenaristul și producătorul de televiziune, care a creat emisiunea “MTV Unplugged” împreună cu Robert Small, în 1989, a fost lovit de un taximetru în dimineața zilei de 23 decembrie, în timp ce își plimba câinele în Manhattan, New York. Transportat la spital în stare critică, Burns a murit câteva ore mai târziu.

Burns și Small sunt autorii uneia dintre seriile simbol ale televiziunii MTV, care a prezentat concerte “unplugged” ale unor artiști și trupe celebre, precum Aerosmith, Elton John și Stevie Ray Vaughan. Emisiunea a devenit celebră la mijlocul anilor 1990, cu show-uri susținute de Eric Clapton, Mariah Carey, Nirvana, Rod Stewart și Alice In Chains, printre alții.

Albumul “Unplugged”, al lui Eric Clapton, a obținut șase premii Grammy.

Ulterior, emisiunea a beneficiat de prezențele unor artiști precum Jay-Z and the Roots (2001), Lauryn Hill (2002) și Alicia Keys (2005).

În septembrie anul acesta, emisiunea a revenit pe postul MTV, Shawn Mendes fiind primul artist prezentat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/doliu-in-lumea-televiziunii-jim-burns-creator-al-emisiunii-mtv-unplugged-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-de-un-taxi-45483.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/doliu-in-lumea-televiziunii-jim-burns-creator-al-emisiunii-mtv-unplugged-a-murit-dupa-ce-a-fost-lovit-de-un-taxi-45483-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv