Fostul campion, Viorel Soroceanu, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit mort în parcarea unui centru comercial din Iași. Soroceanu a decis să își ia viața din cauza unei boli la ficat și a lăsat și un bilet de adio.

Cel care l-a descoperit mort în parcarea unui centru comercial pe fostul campion la box a fost chiar fiul său, după ce Soroceanu plecase de acasă marți, în jurul orei 16, și nu s-a mai întors. Fostul campion a fost găsit în timpul nopții de marți spre miercuri, mort în mașină. Acesta a lăsat un mesaj de adio prin care își justifica gestul și îi cerea iertare mamei sale.

“A fost depistat un bărbat în vârstă de 63 de ani. S-a dispus efectuarea necropsiei. Se derulează o anchetă pentru a se stabili cauzele decesului”, a declarat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Potrivit unor surse judiciare, în biletul de adio, Soroceanu și-a explicat gestul scriind despre o afecțiune a ficatului de care suferea de mai mult timp. El a mai încercat să se sinucidă în urmă cu doi ani, după ce a fost diagnosticat cu această maladie, însă atunci medicii au reușit să îl salveze.

Viorel Soroceanu a fost campion național la box la începutul anilor 70. El a boxat cu campionul mondial din 1973 Howard Davis Jr. În ultimii ani acesta a fost unul dintre cei mai cunoscuți antrenori emeriți de box.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/doliu-in-lumea-sportului-un-campion-national-de-box-si-antrenor-emerit-s-a-sinucis-45473.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/doliu-in-lumea-sportului-un-campion-national-de-box-si-antrenor-emerit-s-a-sinucis-45473-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv