Două transporturi ilegale de materiale pirotehnice au fost interceptate de polițiștii constănțeni. Pe baza unor informații, oamenii legii au oprit în trafic o autoutilitară în care se aflau aproape 800 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2 și F3.

La fel s-a întâmplat și cu un alt vehicul în care polițiștii au descoperit alte 85 de kilograme de artificii și petarde.

Polițiștii spun că șoferii celor două autoutilitare nu aveau documente de proveniență și nici nu îndeplineau condițiile legale de transport pentru o marfă atât de periculoasă. Drept consecință au confiscat întreaga cantitate. În urmă cu aproximativ o săptămână polițiștii constănțeni au reușit să confiște aproape patru tone de petarde și artificii, depozitate într-un spațiu comercial din Eforie și pentru care, de asemenea, nu existau acte de proveniență.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/constanta-politistii-au-capturat-800-de-kilograme-de-petarde-45492.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/constanta-politistii-au-capturat-800-de-kilograme-de-petarde-45492-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv