Meteorologii au emis, astăzi, o avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă din această noapte, pentru județele Caraș-Severin, Timiș și Arad, dar și pentru zonele montane din alte unsprezece județe.

Rafalele de vânt în zonele joase vor ajunge la 75 de kilometri la oră, în timp ce la munte viteza vântului va depăși o sută de kilometri la oră.

Potrivit meteorologilor, în cursul nopții de miercuri spre joi vântul se va intensifica treptat, la început în zona înaltă a Carpaților Meridionali și Occidentali, iar din dimineața zilei de joi și în Banat și local în Crișana.
    
Local și temporar vântul va avea intensificări și în regiunile estice, sud-estice, precum și în cele nord-vestice, dar cu viteze ce se vor situa în general între 50-55 km/h.

Pe arii restrânse la munte se vor semnala precipitații mixte.

Informarea meteorologilor este valabilă de miercuri noapte de la ora 2.00, până joi, ora 22.00.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cod-galben-de-vant-puternic-pentru-14-judete-din-vestul-si-centrul-tarii-45487.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cod-galben-de-vant-puternic-pentru-14-judete-din-vestul-si-centrul-tarii-45487-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv