Cel puțin zece persoane au fost rănite în urma unei explozii produse în această seară într-un depozit al unui supermarket din orașul rus Sankt-Petersburg, însă autoritățile ruse nu cataloghează incidentul drept act terorist.

“A avut loc o explozie. Echipele de intervenție sunt la locul incidentului. Operațiunile de evacuare s-au încheiat, nu este niciun incendiu”, a transmis un reprezentant al filialei regionale a Ministerului pentru Situații de Urgență, citat de agenția Tass.

Explozia a avut loc într-un spațiu pentru depozitare din Supermarketul Perekrestok, situat în nord-estul orașului Sankt-Petersburg.

Cel puțin zece persoane au fost rănite în explozie, iar patru au fost transportate la spital. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din clădire, informează postul Russia Today.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenție, explozia a avut o forță echivalentă cu cea generată de 200 de grame de TNT.

Comisia de investigații a refuzat, deocamdată, să catalogheze incidentul ca fiind unul de tip terorist, informează agenția Interfax.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cel-putin-zece-raniti-in-urma-unei-explozii-produse-in-orasul-rus-sankt-petersburg-45491.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cel-putin-zece-raniti-in-urma-unei-explozii-produse-in-orasul-rus-sankt-petersburg-45491-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv