Cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, miercuri, după ce un bărbat înarmat a deschis focul în fabrica de dulciuri Menșevik, aflată în sud-estul Moscovei, a informat o sursă din poliția locală, relatează site-ul agenției de știri Tass.

“O persoană a murit în timpul atacului și alte trei au fost rănite”, a declarat sursa.

Potrivit datelor preliminare, “un fost proprietar a venit la fabrică, a împușcat un gardian, iar acum merge în jurul incintei cu o armă”.

Clădirea a fost închisă, iar înăuntru ar putea fi ținuți ostatici, a mai informat sursa, care a preferat să rămână anonimă. Forțele speciale de poliție au fost trimise la fața locului.

Atacul a început în urma unui conflict declanșat între fostul proprietar și conducerea actuală, a informat purtătorul de cuvânt al Comisiei de investigație a Rusiei, Iulia Ivanova.

Potrivit anchetatorilor, fostul proprietar purta o discuție aprinsă cu actualul proprietar, apoi “a ridicat o armă și a tras mai multe focuri, rănind un agent de pază, care ulterior a murit”.

Ofițerii de poliție care au fost trimiși la fața locului nu au putut să intre în clădire sau să îl contacteze pe atacator.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cel-putin-o-persoana-a-murit-dupa-ce-un-barbat-a-deschis-focul-intr-o-fabrica-de-dulciuri-din-moscova-inauntru-ar-putea-fi-tinuti-ostatici-45476.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/cel-putin-o-persoana-a-murit-dupa-ce-un-barbat-a-deschis-focul-intr-o-fabrica-de-dulciuri-din-moscova-inauntru-ar-putea-fi-tinuti-ostatici-45476-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv