Potrivit sursei menţionate Obama nu a menționat în mod direct succesorul său, președintele Donald Trump, care a făcut ca Twitter să devină o centrală a președinției sale.


“Toți cei din conducere trebuie să găsească modalități de a recrea un spațiu comun pe internet”, a spus el. “Unul dintre pericolele internetului este că oamenii pot avea realități cu totul diferite. Pot fi protejaţi prin informaţii care să le consolideze
actualele opinii tendenţioase”, a declarat Barack Obama într-un interviu acordat prinţului britanic Harry la postul BBC Radio 4.

Obama a spus că se simte bine din ziua în care a părăsit Casa Albă la sfârșitul celui de-al doilea mandat, în ciuda muncii enorme care a rămas neterminată. El a spus că a fost “extrem de eliberat” pentru că îşi permite propria agendă, începe relaxat dimineața stând de vorbă cu soția lui, Michelle…“Mi-e dor de munca în sine pentru ca a fost fascinant”, a spus Obama. Este şi normal să-i lipsească munca acesta după opt ani la Casa Albă, zi de zi în Biroul Oval, citind reformele sale, printre care cele din sănătate,  considerându-le cele mai impresionante realizari.

La finalul interviului, Harry a spus că nu știe dacă Obama ar fi trecut pe lista de oaspeți pentru nunta sa din mai cu actriţa americană Meghan Markle. “Nu știu despre asta, nici nu am făcut împreună lista cu invitați, cine știe dacă veţi fi invitat sau nu”, a spus Harry. Nu aș vrea să distrug această surpriză”.

Ziarul Sun, a sugerat că guvernul britanic este îngrijorat de faptul că Harry și Markle îl vor invita Obama, dar nu și pe Trump, tensionând legăturile dintre cele două guverne, mai notează abcnews.go.com.

Prințul și-a folosit poziția pentru a-i cere lui Obama o “rundă fulger” de întrebări de tipul celui cerut în mod obișnuit artiştilor, nu şi politicienilor: https://www.facebook.com/TheView/videos/10156718627458812/

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit sursei menţionate Obama nu a menționat în mod direct succesorul său, președintele Donald Trump, care a făcut ca Twitter să devină o centrală a președinției sale. 'Toți cei din conducere trebuie să găsească modalități de a recrea un spațiu comun pe internet', a spus el. 'Unul dintre pericolele internetului...

Preluat de la EVZ