La autopsiile celor două cadavre, al lui Bogdan Petru Maleon și  cel al soției sale, Anda Elena, legiștii au descoperit că aceştia consumaseră alcool înainte de a se sinucide.


Ea avea o îmbibație de alcool în sânge de 2,40 la mie, iar el de 1,70 la mie, conform unor surse.


În urma prelevării și studierii amprentelor găsite la fața locului, s-a stabilit că cei care au băut au fost doar soții Maleon, fără vreun alt oaspete din exterior.

Conform scenariilor imaginate de anchetatori, cei doi, care nu aveau copii, au purtat o discuție, în bucătărie, la un pahar după care, din motive doar de ei știute, s-au spânzurat unul după altul, în mansarda casei, la interval de câteva ore.

Cazul soților Maleon este tratat de investigatorii ieșeni, procurori și polițiști, ca o dublă sinucidere. În susținerea acestei ipoteze au venit și legiștii care, la autopsie, au descoperit doar urme specifice spânzurării, scrie B1.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
La autopsiile celor două cadavre, al lui Bogdan Petru Maleon și  cel al soției sale, Anda Elena, legiștii au descoperit că aceştia consumaseră alcool înainte de a se sinucide. Ea avea o îmbibație de alcool în sânge de 2,40 la mie, iar el de 1,70 la mie, conform unor surse. În...

Preluat de la EVZ